Skip to content

Selepas 7 tahun…

February 8, 2013

Hari ini boleh dianggap sebagai sejarah.. pertama, ini entry pertama Penulis Resah untuk tahun ni… kedua, hari ini buat kali pertama Penulis Resah pergi tengok wayang selepas kali terakhir tahun 2005.

Buat pertama kali juga Penulis Resah tengok wayang dengan bini… Last dulu tengok masa tengah bercinta… macam best gak aktiviti tengok way

Layan di GSC 1 Borneo

Layan di GSC 1 Borneo

ang ni.

Cuma yang tak best, filem Hantu Kak Limah 2 memang boring giler… bini Penulis Resah sampai 3 kali tertido dalam panggung..

Rasanya, takde apa2 kejutan atau kelainan berbanding Hantu Kak Limah sebelum ni.. kesimpulannya bosan...

2 Comments leave one →
  1. February 12, 2013 12:19 pm

    perghh..kembali menulis..

  2. mywanfai permalink*
    February 16, 2013 12:12 pm

    sekali sekala sheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: