Skip to content

100k

September 23, 2011

Beberapa hari lalu, blog Penulis Resah sudah pun mencecah lebih 100,000 pengunjung sejak ia dilancarkan hampir tiga tahun lalu.

Entry pertama blog Penulis Resah bertajuk ‘Beralih Arah’… iaitu entry pertama sejak beralih dari blogspot ke wordpress.

Beberapa bulan yang awal sejak blog ni dilancarkan, hampir tiap2 hari ada je benda yang aku update.. ada je benda yang nak dikongsi walaupun isi ceritanya tak best mana pun.

Antara entry yang mendapat hits tinggi dalam blog Penulis Resah ni ialah kemalangan ngeri di Gua Musang pada Januari 2009, kemalangan maut membabitkan seorang pelakon di Kota Bharu, gambar perkahwinan Roslin Hashim, mitos gadis cantik Pasir Mas dan entry masakan ikan kembung berlada.

Sejak 2010, blog ni dah jarang2 diupdate… antara lain disebabkan kesibukan kerja sejak berpindah dari Kota Bharu ke HQ… kerja ikut shif yang tak tentu masa… anak2 dah semakin besar… dan kemungkinan jugak rasanya takde apa yang menarik yang boleh dikongsi di sini.

Apa pun… aku tidak berhasrat menutup blog Penulis Resah… cuma sesekali bila ada masa dan ada sesuatu yang rasanya boleh dikongsi bersama, blog ni akan diupdate juga…

One Comment leave one →
  1. September 27, 2011 10:12 am

    hebat..berwajah baru..come on bro..kau rajin tulis, aku ikut same..hahahahaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: