Skip to content

Terlepas…

November 6, 2010

Sejak diwujudkan dua tahun lalu, tak pernah sekali pun aku terlepas untuk update blog ni at least sebulan sekali… tapi buat pertama kalinya bulan aku gagal update atau menulis sebarang entry…

Memang sejak kebelakangan ni, terutama tahun 2010 ni aku jarang sekali update blog… kadang-kadang sampai dua minggu tak sentuh atau buka blog untuk sekurang-kurangnya check kot-kot ada orang bagi komen kat mana-mana entry…

Takpelah… kalau ada masa aku update, kalau tak, berhabuk la jawabnya… lagi pun rasanya takde apa sangatlah yang menarik yang nak dikongsikan bersama…

One Comment leave one →
  1. November 9, 2010 3:37 am

    Berblogging tak ada time limit. Kalau busy selesaikan dulu urusan. Tukang membaca akan menunggu.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: