Skip to content

Nota ringkas untukmu…

March 10, 2010

Itu lah… dulu masa orang sayang, orang tak nak kau pergi… tapi kau pergi jua… degil!… tak nak dengar cakap!

Tengok!… sekali bila kau blah je, kami dapat Champions League!… dah lima kali dah…

Lepas tu… elok-elok orang masih respek kat kau, kau buat perangai lagi… tak pasal-pasal jadi pengkhianat!… nah sekarang injured lah pulak… kan langsung tak boleh nak main kat World Cup…

3 Comments leave one →
  1. March 10, 2010 4:05 pm

    marah betul ni…

  2. myzira permalink
    March 11, 2010 2:00 pm

    pemain mane yang dimaksudkan ni?

  3. mywanfai permalink*
    March 11, 2010 11:56 pm

    manlukeman,
    tak marah, nasihat…

    myzira,
    pemain yg paling dibenci sebab join team yg paling x best di dunia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: