Skip to content

Salam Lebaran

September 24, 2009

Walaupun hari ni sebenarnya dah masuk pun raya ke-5, tapi takpelah… aku tetap nak jugak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua terutama penjenguk setia blog ni…

Sebenarnya bila dah balik beraya di kampung, memang takde kesempatan nak jenguk blog ni… bila dah start kerja balik ni, barulah berpeluang nak update…

Maaf zahir batin andai ada salah dan silap atau ada kata-kata yang mengguris hati sepanjang anda melayari blog ini…

4 Comments leave one →
  1. farid permalink
    September 25, 2009 5:29 pm

    Wan Faizal Anuar..
    wartawan power mana pernah buat salah kat orang…

  2. educator_2009 permalink
    September 25, 2009 7:57 pm

    selamat hari raya….~

  3. meet uncle Jony permalink
    October 1, 2009 12:29 am

    selamat aidilfitri..hari raya abis da..raya2 ni jgn la resah2 pnulis resah

  4. mywanfai permalink*
    October 1, 2009 4:16 pm

    selamat hari raya semua…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: