Skip to content

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

June 30, 2009

Bayangkan kalau jarak pergi dan balik dari rumah anda dengan pejabat adalah sejauh kira-kira 200 kilometer…

Bayangkan pulak laluan yang anda gunakan setiap hari tu adalah jalan persekutuan satu lorong yang sentiasa sesak dengan kenderaan… dah tu takde pulak laluan alternatif…

Tiap-tiap hari pukul 9 pagi dah kena sampai kat tempat kerja… kerja pulak bukan dalam aircond, tapi terkejar sana sini sampai panas dan hujan tak dihiraukan… habis kerja pulak tak tentu masa, biasanya dalam jam 9 malam, maknanya dalam pukul 11 malam baru sampai rumah…

Hah itu lah yang aku rasa sekarang nih sebab terpaksa berulang-alik setiap hari dari Kota Bharu ke Manek Urai… tapi apa nak buat, dah nama pun kerja…

Jadi, kalau aku tak update blog dalam beberapa hari akan datang, maknanya aku tak larat sangat la tu… ok lah, masa untuk tido! zzzzzzzzzzzzz

Eh jap… dalam dok penat-penat kerja, berat badan tak turun-turun jugak… kenapa hah?? zzzzzzzzzzzz

2 Comments leave one →
  1. July 1, 2009 8:05 am

    mywanfai,
    aku baru nak kata.. ‘sikit hari lagi kurus la ko’ tapi tak jadik sebab baca paragraf yang last tuh..
    Takperla berulang jauh pun asalkan claim lebat… hu hu~

  2. wafa permalink
    July 2, 2009 11:05 am

    yang letih tu kaki & badan.. tapi tekak x letih.. tu yang maintain jer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: