Skip to content

Wan Kuzain Wan Kamal… masa depan bola sepak Malaysia??

June 18, 2009

Tengah-tengah browse internet, aku terjumpa cerita pasal budak umur 11 tahun ni, Wan Kuzain Wan Kamal di blog bolatoday… bila tengok skil budak ni, perghhh… memang dahsyat… kalau dibimbing dengan betul, boleh jadi pemain bertaraf dunia suatu hari nanti… siapa tahu kan??

Menurut bolatoday… Wan Kuzain dilahirkan di US tapi bapanya rakyat Malaysia, maknanya dia boleh main dengan Malaysia… so FAM kena pandai-pandai lah kalau nak tengok bola Malaysia ni kembali disegani…

Menurut blog Rizal Hashim, Wan Kuzain sekarang bermain di posisi penyerang dan attacking midfielder dengan  SISC/Force soccer club di Amerika Syarikat dan merupakan penjaring terbanyak dalam sejarah kelab tu…

Cakap banyak tak guna, tengok je lah aksi Wan Kuzain gula-gulakan budak-budak mat saleh ni… layannnn….

2 Comments leave one →
  1. June 18, 2009 1:34 am

    fulamakk! dasyat betul budak nie.. hebat2!

  2. Ann Eng Kon permalink
    June 20, 2009 12:34 pm

    FYI Kuzain is coached and trained by his dad Dr Wan Kamal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: