Skip to content

Nasihat untuk Pak Lang

June 7, 2009
  • Tarikh: 31 Mei 2009
  • Lokasi: Bilik 1072 Apartment Bourganvilla, Mahkota Hotel, Melaka

Hannah: Pak Lang, kenapa bilik air kat bilik Pak Lang ada bau rokok?
Pak Lang: Hmmmm…

Hannah: Pak Lang hisap rokok yea??…
Pak Lang: A’ah

Hannah: Pak Lang janganlah hisap rokok, cikgu Hannah kata hisap rokok bahaya untuk kesihatan
Pak Lang: ….

Hambik aku sebijik… tu lah hisap rokok lagi kat dalam bilik air, kan dah kena sound dengan anak buah… Hannah, Pak Lang tak tau nak jawab macam mana lah… hehehe

4 Comments leave one →
  1. June 7, 2009 11:56 am

    hisap rokok kat luar lah..ape barang dlm bilik air..macam bdk sekolah daa…

  2. mywanfai permalink*
    June 8, 2009 1:14 am

    manlukeman,
    nak melepas hajat kenalah hisap rokok

  3. June 8, 2009 12:13 pm

    ha ha Pak Lang.. patutla haritu masa pegi Tawakal ada poster pasal rokok dia terus cakap.. ish mama.. kalau smokers nanti kena penyakit kanserla.. Hannah must warn Pak Lang! Bahaya ni.

    p/s: Bukan ko aje kena sound, Ochik pun kena.. dia siap bawak buku teks dia tunjuk. Itu tandanya dia sayang sumer uncles! Uncles aje yang tak sayang diri hu hu~

  4. mywanfai permalink*
    June 9, 2009 12:01 am

    akula,
    nasib baik lah hannah tak tunjuk buku teks tu kat aku… lepas ni kalau hisap rokok kena cover line dari hannah… oho…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: