Skip to content

Nasihat untuk Pak Lang

June 7, 2009
  • Tarikh: 31 Mei 2009
  • Lokasi: Bilik 1072 Apartment Bourganvilla, Mahkota Hotel, Melaka

Hannah: Pak Lang, kenapa bilik air kat bilik Pak Lang ada bau rokok?
Pak Lang: Hmmmm…

Hannah: Pak Lang hisap rokok yea??…
Pak Lang: A’ah

Hannah: Pak Lang janganlah hisap rokok, cikgu Hannah kata hisap rokok bahaya untuk kesihatan
Pak Lang: ….

Hambik aku sebijik… tu lah hisap rokok lagi kat dalam bilik air, kan dah kena sound dengan anak buah… Hannah, Pak Lang tak tau nak jawab macam mana lah… hehehe

Advertisements
4 Comments leave one →
  1. June 7, 2009 11:56 am

    hisap rokok kat luar lah..ape barang dlm bilik air..macam bdk sekolah daa…

  2. mywanfai permalink*
    June 8, 2009 1:14 am

    manlukeman,
    nak melepas hajat kenalah hisap rokok

  3. June 8, 2009 12:13 pm

    ha ha Pak Lang.. patutla haritu masa pegi Tawakal ada poster pasal rokok dia terus cakap.. ish mama.. kalau smokers nanti kena penyakit kanserla.. Hannah must warn Pak Lang! Bahaya ni.

    p/s: Bukan ko aje kena sound, Ochik pun kena.. dia siap bawak buku teks dia tunjuk. Itu tandanya dia sayang sumer uncles! Uncles aje yang tak sayang diri hu hu~

  4. mywanfai permalink*
    June 9, 2009 12:01 am

    akula,
    nasib baik lah hannah tak tunjuk buku teks tu kat aku… lepas ni kalau hisap rokok kena cover line dari hannah… oho…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: