Skip to content

Gembira dan tension di hari semalam

May 29, 2009

Aku malas nak taip panjang-panjang sebab sekarang dah pukul 3.30 pagi… letih perjalanan dari Kota Bharu ke kampung halaman di Selayang pun tak hilang lagi walaupun balik naik flight je…

Macam ni lah, semalam 28 Mei 2009 aku melalui 3 perkara yang menggembirakan… 2 perkara lagi yang membuatkan aku tension…

Gembira

  1. Doktor mengesahkan kadar asid uric dalam darah aku dah kembali normal… uih… udang! udang! udang!
  2. Pilihan raya kecil Manek Urai akan diadakan bulan 7 nanti… boleh lah aku cuti dengan tenang!
  3. Manchester United kalah dengan Barcelona! kah kah kah… ada pulak la 15 mamat fan MU ni boleh belasah fan Barcelona kat Jalan Pudu sebab tak boleh terima kekalahan… ganas, ganas…

Tension

  1. Doktor mengesahkan kadar kolestrol aku dah sampai ke tahap berjaga-jaga… aduh kena pantang lagi!
  2. Flight AirAsia AK5295 KBR-KUL lewat sejam 40 minit… now everyone can fly… ops kapal terbang tak sampai lagi
2 Comments leave one →
  1. June 1, 2009 8:45 pm

    Tahniah kerana tahap acid uric goes back to normal. Nampaknya lepas ni kena kontrol yang lain pulak.. hu hu~

  2. June 4, 2009 9:23 am

    bgus2….kna la jaga2 sket kesihatan tu pasni yek..jgan asik mkan udangggg jer.

    btw, glad to meet u.

    da..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: