Skip to content

Selamat Pengantin Baru sahabat…

May 3, 2009

Hari ni, seorang rakan yang sama-sama bekerja di syarikat tempat aku bekerja, Norakmah menamatkan zaman bujangnya dengan jejaka pilihan hatinya selepas bercinta lebih 3 tahun kalau tak silap.

Kawan baik aku nih bekerja di cawangan Penang dan kenduri kahwinnya hari ni diadakan di kampungnya di Banting, Selangor.

Sorry bebanyak lah Kemah sebab tak dapat kenduri hang… hajat di hati memang nak tengok hang bersanding, tapi nak buat macam mana, hari ni aku keje… nak balik KL jap jauh sangat la pulak…

Semoga berbahagia dalam menempuh alam rumah tangga dan cepat-cepat dapat anak… nanti aku pos lah hadiah untuk hang… Selamat Pengantin Baru!

Tahniah juga kepada rakan satu company pasangan suami isteri yang bertugas di Kangar dan Alor Star, Adha dan Siti yang mendapat cahaya mata sulung tepat jam 10.46 malam tadi.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: