Skip to content

Laptop untuk Arman

March 2, 2009

Bola sudah, permainan sudah, CD Upin dan Ipin sudah, channel kartun pun sudah…sekarang Arman dah ada laptop…

Laptop Arman

Laptop Arman

Minggu lepas wife aku belikan Arman sebuah laptop berjenama Compaq… eh bukan, laptop untuk budak-budak je…

Dengan harapan Arman boleh mengenal huruf dan belajar mengeja sejak dari kecil… Dengan harapan juga lepas ni senanglah bapak Arman nak menjalankan kerja-kerja sebagai blogger sepenuh masa tanpa ada gangguan…

Tapi nampaknya Arman tetap berminat dengan laptop bapak dia jugak… bila aku bukak laptop kecik dia tu, cepat-cepat dia tutup balik penutup laptop kecik tu, tapi pantang bapak dia ni mengadap laptop nak update blog, cepat je dia menerpa…

Tak lama lagi habis jahanam lah laptop aku sebab dia asyik pukul keyboard laptop tu sekuat hati…

4 Comments leave one →
  1. pTd UnGGuL permalink
    March 3, 2009 4:36 pm

    penulis resah,

    upload la gmbr arman ngan laptop nie..

  2. March 3, 2009 6:27 pm

    Arman kata lap top dia tak de kelas… dia nak jadi macam bapa dia juga … blogger terunggul…. huhuhuhu

  3. akula permalink
    March 3, 2009 11:43 pm

    hai camana la arman tak tensen, skrin letop dia setoet tu aje. Nampak sangat mainan. Mana boleh lawan skrin power letop compaq bapak dia.
    Dah tentu tentu skrin setoet dia tu tak boleh tengok CD Upin dan Ipin.. hu hu

  4. mywanfai permalink*
    March 4, 2009 1:23 am

    ptd unggul,
    kalau nak tengok arman mengadap laptop nanti aku emel la gambar

    tukang canang,
    kalau Arman jadi blogger, bapak dia boleh nak carik makan lah… hehehe

    akula,
    budak kecik mana boleh beli laptop mahal2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: