Skip to content

Luahan penulis blog kepada pemilik Manchester City

January 17, 2009

Tadi masa tengah belek-belek internet, aku jumpa blog ni, (http://kuyan.wordpress.com)… pemilik blog ni meluahkan perasaan tak puas hatinya kepada pemilik kelab Manchester City, Sheikh Mansour bin Zayed al Nahyan yang juga hartawan dari Abu Dhabi…

Aku setuju 100 peratus dengan pemilik blog bernama kuyan ni, Pak Sheikh tu daripada habiskan duit nak beli Kaka, lebih baik gi tolong anak-anak Palestin.

Kat bawah ni aku paste luahan kuyan yang aku copy dari laman blognya, 

Wahai Pak Sheikh Arab celaka

Berjuta-juta kau beli Kaka

Setakat nak sepak sebiji bola

Orang Palestin kau biar menderita

Tahulah harta kau banyak gila

Kau ingat minyak dalam bumi tu kau punya?

Jangan tertipu dengan dunia

Yang Maha Kaya hanya Satu Jua

Setakat engkau pak arab…boleh bla la!!!

One Comment leave one →
  1. January 17, 2009 2:28 pm

    SETUJU 100% DEGAN PENULIS BLOG KUYAN….HUH!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: