Skip to content

Tahniah kerana berjaya membuat aku marah!

January 14, 2009

Sejak 3 4 hari kebelakangan ni, aku selalu rasa tertekan terutama pada waktu malam selepas bekerja… rasa macam nak marah, tension, sakit kepala… huh, macam-macam lagilah… aku memang sedang dilanda masalah! Tekanan ni menyebabkan selera makan aku semakin menurun… kalau macam ni selalu, tak lama lagi bertambah kurus lah jawabnya…

Aduhhh kenapalah lembab sangat Celcom broadband aku sejak 3 4 hari ni… nak upload gambar dalam blog ni pun tak boleh, sampaikan aku terpaksa masukkan entry tanpa gambar… esok kat ofis baru boleh masukkan gambar… padahal bukannya besar pun saiz gambar yang aku nak upload… nak buka Berita Harian online pun tak lepas!

Huh kemarahan aku pada Celcom memang tak terkawal lagi… tahniahlah Celcom kerana ambik duit aku RM90 tiap-tiap bulan dengan service yang sungguh hampeh!

2 Comments leave one →
  1. January 15, 2009 10:52 am

    ha..masalah aku skang ko pn dh sama rasa..paling kesian, ko duk tgh bandar, aku ceruk sket..perit2…

  2. Zackk permalink
    January 27, 2009 1:28 pm

    Errr…019 kini adalah Digi…Cow tak baca ker iklan tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: