Skip to content

Azura vs Ali Setan

January 6, 2009

BERITA Minggu Ahad lepas melaporkan Datuk Yusof Haslam dan Aziz M Osman sedang dalam perancangan menerbitkan semula filem Azura yang pernah popular suatu ketika dulu… Aku mula tengok cerita ni masa kanak-kanak lagi, sampai sekarang kalau ditayangkan kat tv pun aku masih nak tengok… tak taulah kenapa, lakonan Jamal pun bukannya mantap pun, tapi dialog dia best… mungkin style dia dalam filem tu atau sebab cerita ni memang aku dah suka sejak dari kanak-kanak kot… hahaha…

Selain Azura, aku suka tengok filem Ali Setan…. haa ni satu lagi cerita yang aku suka tengok sejak dari kecil lagi… Kelakar… lakonan Ogy dan Azmil Mustapha memang mantap… tapi Ali Setan 2 aku tak suka, dah merapu… Ahh… malas nak cerita panjang la… korang tgk je la video kat bawah ni kalau rasa-rasa nak mengimbau nostalgia…

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: